Tack och hej

Härliga helg och jag flyr facebook innan helgens efterblivna statusuppdateringar går bananas

"ses i diiiiiiiiiiiiiiiimmaaaaaan"
"hörde jag skål????????????????"
"party all night long"
"knäpper första/korkar upp/dags för några kalla/klirr"
"taco/fredagsmyzzzz med älskliiiiiingen"
"nu tar vi helgen"
"mår som man förtjänar"
"party med brudarna ikväll"
dagens videoblogg

dagens videoblogg är från khamn, vi känner nog alla igen henne. Jag undrar bara vad sösnotar ärHittade ett roligt inlägg ibland mina utkast som jag aldrig publicerade

Hittade ett jäkligt roligt inlägg som jag skulle publicerat i lördags eftermiddag. Nu i efterhand kan jag berätta att inget av det här hände. Vi var i karlskoga men det blev jag, anna, anton, seppan, rasmus och Ac.
utkast lördag 22/10
Ikväll har vi planerat karlskoga, får se hur det blir med den saken eller om vi slutar på Bells. Jag, Anna och Pau. Så olika personer,  och när jag ser oss framför mig på en främmande krog ser jag..

* Paulina som har slutat i deeptalk med någon random i en soffa i ett hörn. Med handen på pannan pratar dom om hur det är att studera på universitetet. I bilen på väg hem försöker Pau sedan övertala oss med "Nej, han ville inte alls bara ligga med mig. Han var intressant att prata med och han var verkligen asrolig och smart." Sedan erkänner Paulina att killen faktiskt hade erbjudit henne en sovplats hemma i karlskoga men att hon tackat nej för att han tyvärr inte var hennes typ. Ingen på hela jorden vet vems Paulinas typ är, inte ens hon själv..

*Anna har hamnat på dansgolvet och efter ungefär 50 helvilda danser, dansar hon lugnt med slutna ögon, händerna i brösthöjd och ett leende på läpparna till "every breath you take" och bryr sig inte alls om att försöka söka upp sina borttappade vänninor. Anna springer tillslut, med sin vanliga tur på någon av oss och frågar med sina (tomma, frånvarande, "är det någon hemma") fylleögon om det inte är dags för en drink till. När hon får förklarat för sig att klockan är 10 i 2 och att hon måste hämta sin jacka säger hon tyst och besviket "men va..men nej.."

*Själv känner jag att kvällen börjar bli lite för ospännande för mitt intrycksgiriga sinne. Dövad av alkoholen väljer mellan att
1. Låta någon vid black jack bordet lära mig spela black jack
2. Beställa något jäkligt spännande i baren som jag aldrig druckit förut för att vara lite vild and crazy
3. Eftersom jag inte känner någon i den nya staden bestämmer jag mig för att det är okej att klättra upp på en högtalare eller dylikt

hur är det idag då

You, you can be mean
And I, I'll drink all the time
Cause we're lovers and that is a factSka på krogen ikväll

..och jag citerar en annan storbloggare. Kan inte mer än hålla med, HATAR den här sortens krogen-folk.


"Jag hatar jobbiga tjejer, spec som i helgen när jag var ute så står man och försöker beställa nått riktigt jävla starkt i baren (såklart för det är det riktiga män gör) så står det typ 5 tjejer som ska förbli namnlösa men dom är äldre än mej (24) och skriker och vrålar mitt i baren, vem fan gör nått sånt? hade dom vart killar hade dom blivit utkastade direkt, men det är inte det som gör mej så förbannad, det är låtvalet utav alla korkade äckliga fylleramsor man kan köra (tex Bira bira bira bärs bärs bärs och liknande) så väljer dom "WÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖHH ÖÖHHH ÖHHH ÖOOOOHHH ÖÖÖÖOOOOHHH!!!!" om och om igen, tror jag hörde den låten minst 10 gånger sen blir det inte bättre av att varenda jävel ska puttas och knuffas och "bara" komma förbi.
"SCHÄKTA MÄEJ!!! SCHÄKTA SHCÄKTA!!!" hör man hela JÄVLA tiden, mer och mer spills ur min föresten SVINDYRA grogg, men när jag står och ska beställa så kommer dom hela tiden närmare också, för dom behöver mer plats för sitt vilda fäktande med händerna och skrikande och hoppande  så jag nästan trycks ner i knät på Jesper zettergren typ.. som sitter brevid baren. Föresten så står dom och hoppar med stängda ögon också, det är ju jävligt smart
Till slut får jag iaf min beställning och kan slita mej loss från det eviga ringandet i öronen, men man kommer fan inte undan.... går ner på nerevåningen och tro på FAN! att dom står där också på dansgolvet, hur fan hann dom NER?!?!?!?!
går ut och röker, dom är där också, jag skojjar inte. FY FAN!"

Tänkte berätta om helgen..

..eftersom jag vet att detta kommer bli fruktansvärt roligt att läsa om ett par månader. I helgen söp jag. Kvällen började med att jag och Ronja knackar på hemma hos zerina (för att supa skallen, runka ballen). Efter att ha bankat och ringt på frågar jag Ronja om hon har pratat med Zerina.. VILKET HON INTE HAR. Och Zerina som för bara någon dag sedan förklarade hur jobbigt det är när vi kommer oanmälda och klättrar upp för balkongen. Zerina öppnade i vilket fall och var naken.

Förfesten blev onlygirls, hälften onyktra, hälften nyktra. Det föll sig naturligt att jag tog tag i musiken och spelade min nya favoritlåt "without you" med david guetta i en halvtimma. Efter det fick dom nyktra övertaget och bestämde att vi skulle se stand up med Magnus Betner. Efter två glas till var det svårt att inte tappa tråden och jag kommer på mig själv med att sitta i soffan, med glaset i handen, hakan i bröstet, blicken på tv:n med ett trollfaceleende och tänka på något helt annat.

Sedan blev det Marre, och sedan Berre där jag fick frågan "vad gör du här, du skrev väl på facebook att du inte skulle ut?"  3 gånger. Sedan ramlade jag (trots mitt hyfsat städade sinne), tre trappor rakt ner och fick fasligt ont i foten. TACK OCH LOV var det bara 2 personer som såg detta, en töntig kille och en töntig tjej som jag aldrig sett förut. Dom kollade på mig en bra stund där jag satt på golvet och frågade sedan om det gick bra...då jag snyftande svarar "Nä, det gjorde det inte!" Då gick dom, dom jävla hororna.


Såhär ser mina fötter ut nu. När jag har tråkigt brukar jag först titta på den svullna och tänka att "den här ser ju faktiskt nästan helt normal ut" och sedan titta på den osvullna och skratta länge för att sen ser ut som en anorexiafot.
alicia har rätt att oroa sig

Innan systembolaget:
Alicia: Alltså jag gillar inte att gå på systemet, jag har varit där TRE gånger den här veckan och det är bara fredag än. Jag köper 2 vinflaskor för att slippa gå hit igen.. och sen kommer det någon jävel hem till mig på förfest som inte har något att dricka, jag vill bara skrika "JAG LOVAR JAG DRACK INTE TVÅ FLASKOR IGÅR" när jag går in där. Sen börjar jag känna igen alkisarna som hänger där också.
På systembolaget:
*Alicia och en personal hälsar på varandra*
- Fyfan vad pinsamt, honom hälsade jag på här i förrgår också..
I kassan
Kassörska: Får jag bara låna din legetimation, jag vet att jag har lånat den förut va? Men det är lika bra att vara nogrann.


Efter det fick jag en ågestfylld "vad-var-det-jag-sa-vi-skulle-aldrig-gått-hit" av alicia och kunde inte sluta fnissa

DETTA HÖR JU INTE TILL VANLIGHETERNA

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you
I won't soar, I won't climb
I lost my heart, I lost my mind
Without you


Trollface börjar bli lite uttjatat alltså..

Eller...?


hoppas ni har söndagsångest


RSS 2.0