Fyller år om 2 veckor

...och jag önskar mig det här :)


FAIL, SÅ JÄVLA FAIL

Blev osams med mamma för en stund sen, för att hon hade "råkat" slängt en massa kläder som jag ville behålla. Då påminde hon mig om alla saker jag hade lånat, slarvat bort och förstört för henne. Slängde kuväret med pengar som jag tänkt köpa en iphone för till henne och sa att hon kunde köpa nya... Nu sitter jag och håller tummarna för att hon inte ska vilja behålla dom, vilket inte verkar ske.


:'(


Hur menar ni nu exakt ?


Dagens bild

Hittade en mysig ego-bild på Alicia.

----> OBS! Du bör lyssna på låten medans du tittar på bilden!

Nya trenden i stockholm - Traska champange

Vaska champange vet vi ju alla vad det är, men nu har bratsen börjat med en helt ny trend som kallas "traska" champange, trenden är endast till för att visa hur rik man är.

Vaska champange - Beställa 2 champanger och hälla ut ena
Traska champange - Beställa champange och gå därifrån utan att öppna eller dricka champangensen kan man även..
Aska champange - Elda upp flaskan med champange
Snaska champange - Dricka upp båda flaskorna champange
Banka champange - Slå in pannbenet på bratsen med champangen
Alaska champange - Hälla champagnen i ett vattendrag som flyter norrut (altenativt be bartendern använda flytande kväve för att snabbt frysa ned flaskan)
Maska champange - Dricka champangen väldigt långsamt med man hånfullt ler mot dem som inte har råd
Daska champange - Ta en av champangen och daska den i bordet så den krossas
Fnaska champange  - Köpa två flaskor champagne, häll båda över närmaste tjej/kvinna samtidigt som du brölar HOOOOORAAAAAAAAA
Blaska champange - Köpa två flaskor champagne, öppna dom, vänta tills båda blivit avslagna och sedan hälla ut dom i toaletten
Plaska champange - Hälla ut champangen på golvet och sedan hoppa i pölen
Taska champange - be en kille doppa snoppen i den nyöppnade champangen och sedan låta den gå som bjudsprit
okej, fyfan vad tråkig jag är. Nuff for today


talking sex

Har precis haft ett av mina många asroliga samtal med Gabriella som slutade med att jag låg under täcket och kippade efter luft.


Gabriella: Alltså jag mår så jävla dåligt och känner mig så jäkla äcklig!
Klara: Men Gabriella sluta ligg då..
Gabriella: Men tror du att det är lätt, jag kan ju inte säga nej, INTE TILL EN JÄVEL, INTE NÄR DET GÄLLER NÅGOT!
"Vill du komma hit och röka? Ja - säger jag fast jag egentligen inte vill
Kan du köra mig till karlstad på fredag? Ja - säger jag fast jag egentligen har andra planer
Är du kåt då? Ja för fan - säger jag fast jag ligger och stirrar i taket
Vill du ta satsen i munnen? Ja - säger jag fast jag egentligen vill dö..."HAHAHAHA sånt här borde dokumenteras och skickas till nästa humoristiska storsatsning på tv4. Gabriella avslutade samtalet med att hon hade läst på aftonhoran om folk som hade sex istället för att skära sig och frågade om jag trodde att hon var en sån. Sedan hade hon inte tid att lyssna på svaret för att hon skulle upp om 4 timmar.

För oss som är uppe på natten

När det är natt, tänker man på att det är natt. När det är dag, tänker man inte särskilt på det. Man säger att man älskar natten, att man är rädd för den. Men skulle sällan säga så om dagen. Dagen är självklar, inte värd att poängtera. Medan natten är laddad, speciell. När ljuset finns överallt märks det inte. Om natten märks både ljus och mörker. Natten är en förstärkare, ett förstoringsglas, som gör allting intensivare, starkare, mer. Om natten blir det ensamma ensammare och det gemensamma gemensammare och det mänskliga mänskligare. Vissa säger att livet börjar om natten.

För andra tar livet slut.

Natten är tommare och på samma gång fullare. Natten är tystare och full av ljud. Rösterna. Klangerna. Rytmen. Musiken.  Om natten är allt som vanligt, fast lite mer.  Mer av det bättre och mer av det sämre. Man kan låtsas att natten inte tar slut. Men det gör den. Någon gång mellan att de första vaknar, och att de sista vakna går hem. Någon skarp gräns finns inte. Ingen snabb övergång. Inget tydligt klipp.


Forever alone :(


I år firade jag midsommar och körde all in!


Forever alone är det bästa som har hänt mig!

Suttit i en halvtimma framför min dator och skrattat högt åt forever alone bilder :') Insåg precis att jag vill ha någon att skratta med.. *akward* forever alone
 
Mer bilder imornForever alone :(


Dagens bild


Hur menar du nu exakt ?


RSS 2.0